vacatures.ap.be

Software Engineer / Java Ontwikkelaar

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Berchem
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Déhora
Sector: 
Consultancy in HR
Bedrijfsactiviteiten: 

Déhora Consultancy Group We bieden u de ervaring en de kennis van Europa’s grootste full-service bureau voor personeelsplanning en management. Al sinds 1987 ondersteunt Déhora organisaties bij een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd. En dat doen we in alle mogelijke sectoren. Op operationeel, tactisch en op strategisch niveau. Via een betere personeelsplanning ondersteunen we u bij het optimaliseren van uw bedrijfsresultaten. Déhora is actief in Nederland, België, Frankrijk, Polen en Tsjechië. Onze adviseurs, onderzoekers, interim-managers en interim-planners zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen met een gedeelde passie voor planning.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

We zijn op zoek naar een enthousiaste software ontwikkelaar die deel wil uitmaken van ons Development team. Voor onmiddelijke start te Antwerpen! Heb je een goede kennis van C#, java, javascript? Ben je in staat om zelfstandig, in teamverband of binnen een project opdrachten uit te voeren waarbij software ontwikkeling centraal staat? Lees dan zeker verder!

Als IT Specialist vertaal je zakelijke behoeften naar technische specificaties. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van software voor onze klanten. Je bent in staat om frontoffice- met backoffice- toepassingen te koppelen en te integreren. Je biedt tevens ondersteuning aan organisaties, die werkzaam zijn in alle sectoren van de economie, bij de optimalisatie en vertaling van processen rond personeelsplanning, uurroosters, workforce management. Dagelijks contact met verschillende klanten (telefonisch of on-site) behoren tot je takenpakket.

Bij Déhora werken we samen met leveranciers van APS (advanced planning & scheduling) systemen en ontwikkelen we ook zelf software. Bij die ontwikkeling speel jij een ondersteunende en begeleidende rol. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit:

- ontwerpen van beslissingsondersteunende applicaties, in verschillende klantomgevingen zoals de zorg, het openbaar vervoer, public services en commerciële dienstverlening;
- ontwikkelen en implementeren van intelligente planningsalgoritmes;
- modelleren en programmeren van planningsapplicaties;
- ontwikkelen van allerlei interfaces (webservices, xml-formats, conversies, etc.);
- ondersteunen van gebruikerstesten.

Profiel: 

We zijn op zoek naar een gemotiveerde collega met minimaal het denkniveau van een academische bachelor. Denk aan het vakgebied ICT en multimedia, automatisering, softwaremanagement, business intelligence, …

- Je hebt minstens 1-jaar werkervaring met software development;
- Je hebt kennis van optimaliseringstechnieken en algoritmes, simulatietechnieken en object-oriëntatie.
- Je kan goed overweg met XML, MS SQL, datamodellering, softwaretechnologie en programmeertalen (C#, java, javascript).
- Je hebt inzicht in relationele databanken ( SQL, NoSQL,…)
- Kennis van HTML / CSS is een plus
- Je hebt eventueel al ervaring met (geautomatiseerde) testen;
- Je houdt wel van een uitdaging en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren;
- Je bent energiek en servicegericht;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlands en de Engelse taal (mondeling én gesproken);
- Je hebt organisatietalent, je kan snel schakelen, je bent flexibel en klantgericht;
- Je hebt technisch inzicht, je kan planmatig werken, en je kan je vinden in de hands-on mentaliteit binnen ons bedrijf;
- Je motiveert en inspireert mensen;

Arbeidsvoorwaarden: 

Déhora biedt een inspirerende werkomgeving met een diversiteit aan collega’s die samen interessante projecten uitvoeren bij toonaangevende klanten. Werken bij Déhora betekent werken met collega’s met passie voor hun vak. En die dat ook uitstralen. Onze medewerkers zijn voor ons de belangrijkste spil binnen onze organisatie. Je krijgt dan de mogelijkheid om te leren en te werken in een prettige en open bedrijfscultuur. Met ruimte voor initiatief, inspraak en vernieuwing. Uitstekende persoonlijke mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en flexibele werkuren met oog op work-life balans mogen ook niet ontbreken.

Je komt terecht in een team van o.a. ervaren planners, managers, bedrijfs- en bestuurskundigen, (arbeids)psychologen, arbeidssociologen, onderzoekers en IT’ers. Je profiteert van heel wat kennis en ervaring. Op korte termijn loop je verschillende uitdagende opdrachten en projecten bij klanten in diverse sectoren. Je doet héél snel veel ervaring op. Voorts kan je rekenen op een aantrekkelijk loon en een interessant pakket aan extralegale voordelen.

Extra informatie: 

Bij Déhora krijgt je de mogelijkheid om te leren en te werken in een prettige en open bedrijfscultuur. Het multidisciplinaire karakter van Déhora biedt heel wat mogelijkheden voor verschillende soorten specialisten.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
24 januari, 2019 to 31 december, 2020
E-mail sollicitaties: 
l.waets@dehora.be
Plaats: 
Berchem
Straat en huisnummer: 
Uitbreidingstraat 60-62
Postcode: 
2600
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.