vacatures.ap.be

Workforce planner

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Berchem
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Déhora
Sector: 
Consultancy in HR
Bedrijfsactiviteiten: 

Al sinds 1987 ondersteunt Déhora organisaties bij een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd. En dat doen we in alle mogelijke sectoren. Op operationeel, tactisch en op strategisch niveau. Via een betere personeelsplanning ondersteunen we u bij het optimaliseren van uw bedrijfsresultaten. Déhora is actief in Nederland, België, Frankrijk, Polen en Tsjechië. Onze adviseurs, onderzoekers, interim-managers en interim-planners zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen met een gedeelde passie voor planning.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Er zijn meer dan genoeg redenen waarom planner een geweldige job is. Je levert een belangrijke bijdrage aan de resultaten van je organisatie (in feite is een planner gewoon onmisbaar). Het is een job die verschillende onderdelen van een organisatie met elkaar verbindt. Je leert élke dag wel iets bij, en er zijn tal van mogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen.

Als dispatcher of planner van personeel ben je verantwoordelijk voor de inplanning van collega’s op de werkvloer. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opmaak, de opvolging en de evaluatie van de planning. En daarbij hou je rekening met de verschillende taken, de kennis en de vaardigheden van je collega’s, maar ook regelgeving rond rusttijd en arbeidsduur. Kortom, jij zorgt ervoor dat de juiste man (of vrouw) op de juiste plek terecht komt, op het juiste moment.

Je controleert afwijkingen in uurroosters, je behandelt verlof- en ziekteaanvragen, je zoekt oplossingen bij problemen in de werkplanning. Je weet uurroosters te evalueren, en vervolgens ook te rapporteren. Als spilfiguur werk je nauw samen met verschillende collega’s en klanten.

Profiel: 

We zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten met een academische en/of professionele bachelor – of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring inzake planning of dispatching is een plus.

- je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren;
- je durft verantwoordelijkheid te nemen en je durft actief te handelen;
- je bent energiek en servicegericht;
- je hebt zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden;
- je hebt een goede beheersing van de Nederlands en de Franse taal (mondeling én gesproken);
- je hebt een goede kennis van de MS-Office programma’s (Word, Excel en PowerPoint, Outlook);
- je hebt organisatietalent, je kan snel schakelen, je bent flexibel en klantgericht;
- je bent handig met cijfers;
- je motiveert en inspireert mensen;
- je vindt het leuk om mensen te begeleiden zowel dichtbij als op afstand.

Arbeidsvoorwaarden: 

Onze medewerkers zijn de belangrijkste spil binnen onze organisatie. Je krijgt van ons de mogelijkheid om te leren en te werken in een groeiende, dynamische organisatie met ruimte voor initiatief, inspraak, doorgroeimogelijkheden en vernieuwing. Glijdende werkuren met oog op work-life balans mogen ook niet ontbreken. Voorts kan je rekenen op een degelijke introductie en op een interessant, marktconform salarispakket in overeenstemming met jouw opleiding en ervaring.

Extra informatie: 

Bij Déhora kom je terecht in een team van o.a. ervaren planners, managers, bedrijfs- en bestuurskundigen, (arbeids)psychologen, arbeidssociologen, onderzoekers en IT’ers. Je profiteert van heel wat kennis en ervaring. Op korte termijn loop je verschillende uitdagende opdrachten en projecten bij klanten in diverse sectoren. En je doet héél snel veel ervaring op.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
24 januari, 2019 to 31 december, 2020
E-mail sollicitaties: 
l.waets@dehora.be
Plaats: 
Berchem
Straat en huisnummer: 
Uitbreidingstraat 60-62
Postcode: 
2600
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.