vacatures.ap.be

Makelaar

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Wilrijk
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Vastgoed - Makelaardij
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Las Immobilien Bvba
Sector: 
Vastgoed
Bedrijfsactiviteiten: 

Las Immobiliën is sinds 1997 gespecialiseerd in advies en bemiddeling bij verkoop en verhuur van residentieel vastgoed. Ons team streeft ernaar om constant innovatief en creatief te blijven. Dagelijks streven onze makelaars naar een persoonlijke en professionele dienstverlening op maat, om doelgericht een toegevoegde waarde te verwezenlijken in elk aspect van ons werk. Kwaliteit in ons vastgoedaanbod gaat gepaard met kwaliteit in onze dienstverlening. Onze klanten zijn onze prioriteit en de perfecte begeleiding bij elke transactie is de sleutel tot ons en UW succes.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Makelaar in de regio Antwerpen

Profiel: 

Takenpakket is allesomvattend wat van een makelaar verwacht wordt. Van o.a. verhuur tot verkoop, inkoopdossiers, schattingen uivoeren, etc

Arbeidsvoorwaarden: 

Las Immobiliën is op zoek naar een gemotiveerde en commercieel aangelegde medewerker die aan elk aspect van het vak zal kunnen raken. Als gewaardeerd en leergierig lid van ons team werkt u zowel zelfstandig en in eenheid met je collega’s. Flexibiliteit en zich kunnen aanpassen aan de wensen van klanten ziet u als een prioriteit.

▪ Commercieel aangelegd ▪ Teamplayer ▪ Leergierig & Flexibel ▪ Doelgericht

Extra informatie: 

Wat kan u verwachten bij Las Immobiliën ?
▪ Een interessante vaste -en variabele vergoeding. ▪ De mogelijkheid om uw studies te combineren met het echte werk. ▪ Een plaats in een innovatief en creatief kantoor. ▪ De mogelijkheid om te werken in het hoger segment van de Antwerpse markt. ▪ Groeimogelijkheden waarbij prestaties beloond worden. ▪ De mogelijkheid om uw BIV Stage te doen na uw studies.

- Graag uw CV en eventueel motivatiebrief

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
1 januari, 2018 to 31 december, 2019
E-mail sollicitaties: 
benjamin@lasimmo.be
Plaats: 
Wilrijk
Straat en huisnummer: 
Berkenlaan 44
Postcode: 
2610
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.