vacatures.ap.be

Management assistent(e) met juridische achtergrond

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Zorgbedrijf Antwerpen

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Ben je een opgewekte duizendpoot en zie je de oplossing nog voor het probleem zich stelt? Werk je graag mensgericht en heb je een passie voor administratie? Dan is deze job wat voor jou!

Wat doe je graag en kan je goed?

Je bent een echte ‘duizendpoot’ en administratieve spil van onze juridische dienst. Je hebt een talent om met afwisselende opdrachten tegelijk te werken. Met jouw sterke mentale kompas kan je het overzicht behouden en prioriteiten stellen. Deadlines schrikken je niet af maar geven je een boost.

Met jouw sterke zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel beheer je verschillende dossiers: zo kan je jouw tanden zetten in bijvoorbeeld schadedossiers of in dossiers inzake erkenningen en vergunning. Je houdt de vinger aan de pols en neemt tijdig de gepaste acties. Je werkt hiervoor vlot samen met andere diensten binnen de organisatie en bouwt graag een eigen netwerk uit.
Ben je juridisch geschoold, dan word je zeker uitgedaagd en ondersteun je de juristen bij alle vragen die dagelijks vanuit de andere diensten gesteld worden.

Naast jouw juridische talenten zal je ook jouw administratieve skills kunnen inzetten: je adviseert en ondersteunt de dienst inzake agenda- en taakbeheer en contacten met klanten. Je neemt ook een deel van de administratie op jouw rekening en klasseert, beheert en archiveert dossiers en contracten.

Profiel: 

Jouw opleiding en ervaring

• Je bent in het bezit van een bachelor diploma (of gelijkwaardig door relevante werkervaring). Een juridisch diploma is een troef.
• Je hebt enkele jaren ervaring als management assistent of juridisch assistent.
• Je bent een vertrouwenspersoon tot wie collega’s zich wenden. Samenwerken en ondersteunen is je tweede natuur.
• Je bent resultaatgericht en hands on ingesteld.
• Je werkt vlot met MS Office-pakketten
• Je hebt uitstekende schriftelijk en mondeling communicatieve skills.
• Je werkt proactief, neemt initiatief en werkt gestructureerd

Arbeidsvoorwaarden: 

Wat bieden we jou aan?

Je werkt in een multidisciplinair team binnen een boeiende werkomgeving waar je jouw talenten ontwikkelt door de persoonlijke begeleiding door een peter-meter en opleidingsmogelijkheden op maat. Een eerlijk en transparant salarispakket voor een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, aangevuld met extralegale voordelen. Terugbetaling van 80% van je openbaar vervoerkosten, een fietsvergoeding of een bedrijfsfiets. Je start met een loon tussen € 2.460,78 en € 3.385,35.

Extra informatie: 

Procedure & timing

• Deel 1 : selectie op basis van cv en gemotiveerde sollicitatiebrief
• Deel 2 : verkennend gesprek op 14 of 15 november, telkens in de namiddag
• Deel 3 : schriftelijke proef en jurygesprek op 20 november namiddag

Meer info?

Bel Isabelle Geladi, Manager Legal&Compliance, op 03 431 92 27 voor al jouw vragen over de jobinhoud. En Micha Cole, HR Officer Job & Talentcenter op 03 431 27 51 om de selectieprocedure glashelder te bespreken.

Het Zorgbedrijf Antwerpen vindt jouw kwaliteiten belangrijker dan je leeftijd, je geslacht, een handicap, je etnische afkomst of je nationaliteit. Daarom krijgt iedereen van bij de start gelijke kansen. Grijp je kans: je bent welkom!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
10 oktober, 2018 to 4 november, 2018
E-mail sollicitaties: 
jobs@zorgbedrijf.antwerpen.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Ballaarstraat 35
Postcode: 
2018