vacatures.ap.be

Management assistent

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Brussel
Provincie van tewerkstelling: 
Brussel Hoofdstedelijk Gewest
Opleiding: 
MC - Office management - Management assistant
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Vlaamse overheid
Sector: 
Overheid

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

In deze veelzijdige en afwisselende functie sta je in voor de algemene administratieve ondersteuning van de Dienst van de Bestuursrechtscolleges. Deze dienst is een organisatie binnen de Vlaamse overheid.

Je ondersteunt de dienst onder meer op het vlak van personeelsadministratie, logistiek en archiefbeheer, ict en communicatie.
Je voert daarbij niet alleen taken uit die typisch zijn voor een management assistent, maar ook activiteiten die eerder toebehoren tot de functie van HR-medewerker, officemanager, projectmanager en/of event manager.

Ben je een administratieve duizendpoot ? Werk je zorgvuldig ? Ga je graag proactief en klantvriendelijk te werk ? Ben je vaardig met IT? Word je blij als je collega’s kan helpen door ondersteunende taken uit te voeren?

Lees meer over de functie en het takenpakket op onze website:

https://www.vlaanderen.be/nl/vlaamse-overheid/werken-bij-de-vlaamse-overheid/werken-voor-vlaanderen/vacatures/management-assistent

Profiel: 

Je beschikt over een bachelordiploma in het office management.

Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je laatstejaarsstudent bent en binnen de 4 maanden na uiterste sollicitatiedatum je diploma behaalt. Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.

of

je hebt een bachelordiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid in combinatie met minstens 1 jaar relevante en aantoonbare werkervaring op het vlak van verschillende van de opgesomde resultaatsgebieden in 3.2..

Werk je al bij de Vlaamse overheid en wil je deelnemen aan deze selectieprocedure? Dan kan je misschien deelnemen via horizontale mobiliteit. Lees meer in het selectiereglement

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee aan het divers Vlaanderen van morgen!

Arbeidsvoorwaarden: 

• Je wordt verloond in de salarisschaal gekoppeld aan de graad van deskundige (rang B1, salarisschaal B111). Relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige kan worden erkend door de lijnmanager op basis van de functievereisten. Je aanvangssalaris is minimaal 2.372,59 euro (brutomaandsalaris, aangepast aan de huidige index), reglementaire toelagen niet inbegrepen. Op www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
• We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
• Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
• Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?
www.werkenvoorvlaanderen.be

Extra informatie: 

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer ten laatste op vrijdag 19 oktober 2018.

Je stuurt het ingevulde sollicitatieformulier samen met een kopie van je diploma, via mail naar werkenvoor@vlaanderen.be. Vermeld in het onderwerp van je mail de vacaturetitel en het vacaturenummer.

Ben je laatstejaarsstudent, bezorg ons dan in de plaats van het kopie van je diploma een attest dat vermeldt dat je laatstejaarsstudent bent.

Je kandidatuur wordt alleen in aanmerking genomen als:
• je het sollicitatieformulier gebruikt,
• je je kandidatuur uiterlijk op vrijdag 19 oktober 2018 naar ons stuurt (de datum van de verzending van de mail geldt daarvoor als bewijs).

Het sollicitatieformulier vind je bij deze vacature op https://www.vlaanderen.be/nl/vlaamse-overheid/werken-bij-de-vlaamse-overheid/werken-voor-vlaanderen/vacatures/management-assistent

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
3 oktober, 2018 to 19 oktober, 2018
E-mail sollicitaties: 
werkenvoor@vlaanderen.be
Plaats: 
Brussel
Straat en huisnummer: 
Havenlaan 88, bus 42
Postcode: 
1000
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.