vacatures.ap.be

Customer Service Consultant

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Niel
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
MC - Communicatiemanagement - PR
MC - Office management - Management assistant
WT - Elektromechanica - technisch-commercieel adviseur
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
JooS Consulting
Sector: 
Consultancy
Bedrijfsactiviteiten: 

JooS Consulting, een Belgisch consultancybureau met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Op projectbasis verzorgen we alle finance and accounting zaken – van boekhouding tot cash management en alles daar tussenin. Als Customer Service medewerker beantwoord jij inkomende vragen van de eindklant en ga je probleemoplossend te werk. Samen met je collega’s van de klantendienst zorg je voor een hoge klanttevredenheid.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als klantendienst medewerker beantwoord je inkomende oproepen en zorg je voor een pasklare oplossing. Je kan verantwoordelijk zijn voor zowel de inbound als outbound op de customer service afdeling van je klant. Je werkt steeds B2B en bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille. Je vormt een connectie tussen de klant, het sales team en eventueel de finance afdeling. Verder zorg je voor een transparante communicatie tussen deze partijen.

Profiel: 

Je grootste troeven zijn je doorzettingsvermogen, klantvriendelijkheid en overtuigingskracht. Hiernaast zijn je commerciële vaardigheden sterk ontwikkeld en bied je steeds de gepaste oplossing op maat van de klant. En dat in het Nederlands, Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een Bachelor diploma op zak of beschikt over een aantal jaren relevante ervaring.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je krijgt onmiddelijk een contract van onbepaalde duur waardoor je meteen kan werken bij boeiende projecten die een gemiddelde duurtijd hebben van 6 tot 10 maanden, daarna staat er een volgend project voor je klaar.

Uw takenpakket omvat veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen.
Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, voorzien wij op het hoofdkantoor extra opleidingen en een persoonlijk groeitraject.
Daarnaast zijn er elk jaar een aantal leuke events met JooS-collega’s en wordt er een grote focus op work-life balance gelegd.

We hanteren bij JooS Consulting een heel transparant loonbeleid, waardoor iedereen met dezelfde ervaringen hetzelfde zal verdienen. samen met een bedrijfswagen en een uitgebreid pakket aan extra-legale voordelen vormt dit loon een aantrekkelijke start van uw carrière!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 september, 2018 to 31 december, 2019
E-mail sollicitaties: 
joyce.lambreghts@joosconsulting.be
Plaats: 
Niel
Straat en huisnummer: 
Galileilaan 18
Postcode: 
2845
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.