vacatures.ap.be

Junior Supply Chain Consultant

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Niel
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
JooS Consulting
Sector: 
Consultancy
Bedrijfsactiviteiten: 

JooS Consulting, een Belgisch consultancybureau met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Voor hen verzorgen we alle finance and accounting zaken. Daarnaast is supply chain ook een belangrijke tak binnen JooS Consulting. Als Supply Chain consultant zorg jij dat het logistiek management vlekkeloos verloopt. Samen met de supply chain medewerkers van onze klant natuurlijk, met wie je één team vormt.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als supply chain consultant bevind jij je op de logistieke afdeling van onze klant om je te verdiepen in de processen die er spelen. Je weet exact hoeveel producten er voor welke klant geproduceerd worden, hoeveel materiaal hiervoor gebruikt wordt en wat de kostprijs hiervan is. En ook hoe die producten op tijd bij de juiste klant of op de afzetmarkt terecht komen. Als materiaal-, transport- of productieplanner zorg je ervoor dat de supply chain van onze klant binnen de kortste keren op rolletjes loopt.

Profiel: 

Je bezit een Bachelor- of Masterdiploma in Logistiek Management, Global Supply Chain Management of een andere logistieke richting. Een eerste stage-ervaring in planning, analyse of supply chain is een pluspunt. Daarnaast heb je een sterk probleemoplossend vermogen, uitstekende planning- en communicatie skills. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels, bij voorkeur ook in het Frans.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je krijgt onmiddelijk een contract van onbepaalde duur waardoor je meteen kan werken bij boeiende projecten die een gemiddelde duurtijd hebben van 6 tot 10 maanden, daarna staat er een volgend project voor je klaar.

Uw takenpakket omvat veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen.
Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, voorzien wij op het hoofdkantoor extra opleidingen en een persoonlijk groeitraject.
Daarnaast zijn er elk jaar een aantal leuke events met JooS-collega’s en wordt er een grote focus op work-life balance gelegd.

We hanteren bij JooS Consulting een heel transparant loonbeleid, waardoor iedereen met dezelfde ervaringen hetzelfde zal verdienen. samen met een bedrijfswagen en een uitgebreid pakket aan extra-legale voordelen vormt dit loon een aantrekkelijke start van uw carrière!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 september, 2018 to 31 december, 2019
E-mail sollicitaties: 
joyce.lambreghts@joosconsulting.be
Plaats: 
Niel
Straat en huisnummer: 
Galileilaan 18
Postcode: 
2845
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.