vacatures.ap.be

Credit Control Consultant

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Niel
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
MC - Communicatiemanagement - PR
MC - Hotelmanagement
MC - Office management - Management assistant
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
JooS Consulting
Sector: 
Consultancy
Bedrijfsactiviteiten: 

JooS Consulting, een Belgisch consultancybureau met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Op projectbasis verzorgen we alle finance and accounting zaken – van boekhouding tot cash management en alles daar tussenin. Of beter gezegd, daar zorg jij als credit collector voor. Samen met het credit management team volg je het debiteurenbeheer nauwgezet op.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Inkomsten en uitgaven liggen aan de basis van elk bedrijf. En ook telkens aan de basis van jouw projecten. Want als credit control consultant ontferm jij je over de cashflow van onze klant. Je zorgt ervoor dat achterstallige betalingen ingevorderd worden, hiervoor duik je in de kredietbeslissingen, facturatie- en invorderingsprocessen. Je stelt concrete actiepunten en oplossingen voor die het bedrijf verderhelpen naar succes.

Profiel: 

Je grootste troeven zijn je doorzettingsvermogen, klantvriendelijkheid en overtuigingskracht: hierdoor weet je je gesprekspartner aan te moedigen om de openstaande facturen af te lossen. En dat in het Nederlands, Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk

Arbeidsvoorwaarden: 

Je krijgt onmiddelijk een contract van onbepaalde duur waardoor je meteen kan werken bij boeiende projecten die een gemiddelde duurtijd hebben van 6 tot 10 maanden, daarna staat er een volgend project voor je klaar.

Uw takenpakket omvat veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen.
Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, voorzien wij op het hoofdkantoor extra opleidingen en een persoonlijk groeitraject.
Daarnaast zijn er elk jaar een aantal leuke events met JooS-collega’s en wordt er een grote focus op work-life balance gelegd.

We hanteren bij JooS Consulting een heel transparant loonbeleid, waardoor iedereen met dezelfde ervaringen hetzelfde zal verdienen. S
amen met een bedrijfswagen en een uitgebreid pakket aan extra-legale voordelen vormt dit loon een aantrekkelijke start van uw carrière!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 september, 2018 to 31 december, 2019
E-mail sollicitaties: 
joyce.lambreghts@joosconsulting.be
Plaats: 
Niel
Straat en huisnummer: 
Galileilaan 18
Postcode: 
2845
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.