vacatures.ap.be

Verpleegkundige Thuisverpleging

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
jouw regio binnen Vlaams-Brabant
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
GW - Verpleegkunde
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant
Sector: 
Thuiszorg
Bedrijfsactiviteiten: 

Het Wit-Gele Kruis wil patiënten de kans geven om zo lang mogelijk, op een verantwoorde manier, in hun vertrouwde omgeving verzorgd te worden, dit 7 dagen op 7 voor meer dan 10.000 patiënten. Dit realiseren we dankzij de inzet en de gedrevenheid van meer dan 850 medewerkers.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn vertrouwde verpleegkundige aan huis langskomt, er kwaliteitsvolle verzorging wordt verleend en er een babbeltje gemaakt kan worden. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg.
Regelmatig wordt met het hele team overleg gepleegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’.

Profiel: 

• Je hebt een bachelor of HBO5 diploma (A1-A2) in de verpleegkunde;
• Je kan zelfstandig werken maar vindt meerwaarde in teamoverleg en werkt actief mee aan een toffe groepssfeer;
• Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden: 

• Flexibele contractkeuze: je kiest je eigen regime op basis van de mogelijkheden binnen de afdeling. Dit kan evenwel aangepast worden in de loop van je tewerkstelling, gezien het leven niet stilstaat;
• Je kan werken in jouw regio;
• Je komt terecht in een dynamische, stabiele organisatie en werkt met gemotiveerde collega’s;
• Een uitgebreid introductietraject, opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden worden aangeboden, alsook ondersteuning bij brug-, kader-, en/of referentieopleidingen;
• Doorgroeimogelijkheden om jezelf verder te ontplooien; i.e. referentieverpleegkundige in één van de verschillende domeinen, diabeteseducator, stagementor, meter/peter, adjunct, etc.
• Loonpakket volgens barema’s, aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals een dienstwagen, gsm, groeps- & hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een uitgebreid verlofpakket: 45 dagen bij een voltijdse tewerkstelling (wettelijk verlof aangevuld met feestdagen & recuperatiedagen).

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
20 februari, 2019 to 30 november, 2019
E-mail sollicitaties: 
liselore.dubois@wgkvlb.be
Plaats: 
Lubbeek
Straat en huisnummer: 
Staatsbaan 4a
Postcode: 
B-3210
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.