vacatures.ap.be

Omni-Channel manager Top Brands

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Wilrijk
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
MC - Communicatiemanagement - PR
WT - Grafische en digitale media - crossmediaontwerp
WT - Grafische en digitale media - Grafimediatechnologie

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Pizza Belgium NV
Bedrijfsactiviteiten: 

Top Brands, dat is Pizza Hut, Boulangerie Paul en Wasbar. Elke dag voorzien we klanten van lekkers in onze 127 vestigingen, verspreid over het hele land, terwijl Wasbar tegelijk instaat voor je verse was. Naast die fysieke vestigingen zijn er voor elk van deze merken ook webshops die op volle toeren draaien. Jij komt aan de knoppen te zitten van ons e-commerce platform, van waaruit je digitale campagnes bedenkt, opzet en uitvoert, zowel online als offline. Het doel: onze brands incontournable maken. De middelen: bestaande acties en promoties waar je op verder bouwt, nieuwe ideeën die uit jouw hoofd getoverd komen en onze sterke sociale media, waarvoor jij de koers bepaalt.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Jouw takenpakket
- Elke marketingcampagne begint en eindigt bij jou, van het idee tot de vertaling naar een online aanpak. Jij coördineert alles tot in de puntjes.
- Hetzelfde geldt voor paid campagnes op Google en YouTube: search, display, video... It’s all you.
- Je bedenkt voortdurend nieuwe manieren om klanten naar de webshop te lokken.
- Praten met de klanten — jouw klanten — doe je elke dag. Je bouwt en onderhoudt de communicatie via Facebook, Instagram, Youropininon.pizzahut.be en andere kanalen.
- Je destilleert uit elke actie de relevante cijfers en stelt op basis daarvan een analytisch rapport op voor je Marketing Director.

Profiel: 

Jouw skill set
- Je hebt een Bachelor of Master op zak en drie jaar relevante werkervaring in de online marketing wereld.
- Mocht er een quiz bestaan over de laatste ontwikkelingen in sociale media en digital advertising, je won hem met je ogen dicht.
- Je weet hoe je een Google Adwords campagne laat renderen, bespeelt SEA als een volleerd meester en haalt probleemloos de juiste cijfers uit Google Analytics.
- Je bent een talenknobbel in het Nederlands, Frans én Engels, een talent dat voortvloeit uit je aangeboren skills op vlak van communicatie.
- Stress is iets waar je niet snel last van hebt, flexibel zijn is je tweede natuur.
- Multitasken is jouw ding, je vindt het een uitdaging om meerdere projecten tegelijkertijd te coördineren.

Arbeidsvoorwaarden: 

Ons aanbod
Top Brands is een sterk groeiende speler. Dankzij onze voorliefde voor een innovatieve aanpak, mogen we ons op vlak van sociale media een voorloper noemen in onze sector. Als Omni-Channel Manager ben je zeker van een job met veel afwisseling in een bedrijf waar openheid, dynamiek, ondernemerschap en samenwerking centraal staan. We geven jou dan ook graag de ruimte om je eigen initiatieven op te zetten. Daar hoort een competitief salaris bij, net als een mooi pakket extralegale voordelen.

Extra informatie: 

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@topbrands.be.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 juni, 2018 to 12 augustus, 2018
E-mail sollicitaties: 
jobs@topbrands.be
Plaats: 
Wilrijk
Straat en huisnummer: 
Fotografielaan 41
Postcode: 
2610