vacatures.ap.be

System en Support engineer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Zaventem
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
WT - Elektronica-ict
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Brain² bvba
Sector: 
IT
Bedrijfsactiviteiten: 

Brain² is een B2B Service en Solution, opgericht in 1998. Brain² is actief in verschillende landen en regio's met kantoren in België, India en Amerika. We leveren cloud gebaseerde oplossingen en services voor (inter)nationale klanten actief in de logistiek, de retail, productie en distributie sector. Onze eigen B2B cloud solution Montova speelt een belangrijke rol om de communicatie tussen bedrijven te stroomlijnen en te optimaliseren.

Uitgebreide informatie

Profiel: 

JOUW PROFIEL >
Als System & Support Engineer word je intern tewerkgesteld in ons hoofdkantoor te Zaventem. Je staat in voor professionele support aan de medewerkers uit onze klantenportefeuille in het kader van ons EDI platform genaamd Montova. Met behulp van ons ticketingsysteem en telefoon help je hen met allerlei vragen, en configureer je verbindingen tussen verschillende nodes in ons netwerk. Je vertegenwoordigt hier onze expertise en deskundigheid. Je hebt een praktijkgerichte mentaliteit. Met oog voor detail en honger naar technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je durft verder te denken en werkt zelfstandig aan nieuwe uitbreidingen. Je maakt deel uit van een jong en leergierig IT-support team en als teamlid rapporteer je rechtstreeks aan je teamleider

Je bent klantgericht en correct in al je communicatie. Je bent een enthousiaste werker en wil heel wat bijleren. Je werkt autonoom, georganiseerd en je bent collegiaal voor je teamgenoten. Je hebt een analytische geest, een goede algemene IT kennis en je bent gefascineerd door technische evoluties. Je hebt een praktijkgerichte mentaliteit en je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie, het automatiseren van de productieketen.

Arbeidsvoorwaarden: 

ERVARING EN KENNIS >
 Je bent een bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring.
 Basiskennis van Linux & TCP/IP.
 Kennis van Firewalls, Switches en netwerken in het algemeen is een plus.
 Je spreekt Nederlands en vloeiend Engels.

Extra informatie: 

WIJ BIEDEN JOU >
Uitdagende projecten in een Belgisch toonaangevend IT bedrijf| Gemotiveerd jong team | Persoonlijke ontwikkeling en aanpak staan centraal | Permanente on-the-job coaching in een aangename en positieve omgeving met technische work-shops en de mogelijkheid om certificaten te behalen | Een open bedrijfscultuur waarin communicatie en menselijke interactie belangrijk is| Inspraak in je carrière | Tal van leuke team en bedrijfsevenementen | Inzet en professioneel talent worden beloond met een competitief salarispakket met extralegale voordelen zoals firmawagen, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.

Als je interesse hebt voor deze job, aarzel dan niet om je cv te sturen naar job@brain2.com.
Meer informatie op www.brain2.com & www.montova.com.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 april, 2018 to 30 april, 2020
E-mail sollicitaties: 
info@brain2.com
Plaats: 
Zaventem
Straat en huisnummer: 
Belgicastraat 11
Postcode: 
1930
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.