vacatures.ap.be

Lector/Lectrice Engels - 75% (semester 1)

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Karel de Grote-hogeschool
Sector: 
Hoger Onderwijs

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

- Je geeft Engelse communicatie, Engels voor sociale media en digital portfolio in het Engels en aan de tweede- en derdejaarsstudenten van de opleiding Office management. Dit binnen de diverse richtingen nl. cross media management, HR en sales en event- en projectmanagement.
Tijdens ‘digital portfolio’ maak je met de studenten een reëel webportaal in de Engelse taal voor potentiële werkgevers met gebruik van cv, sociale media, e.d. Studenten solliciteren op een fictieve manier bij een toekomstige werkgever, rekening houdend met de evolutie van de sociale media en de invulling van het functieprofiel in de toekomst.
Tijdens ‘Engels voor sociale media’ worden zes sociale media (Twitter, LinkedIn, Google+, Facebook, YouTube en Pinterest) in het Engels voorgesteld, vergeleken, beheerd en gebruikt. Tevens leer je de studenten via Pinterest de typische terminologie en uitdrukkingen voor sociale media gebruiken en laat je hen hiervoor een Pinterest Board samenstellen.
- Je werkt lessen praktisch uit, ontwikkelt, begeleidt en evalueert leerprocessen. Je integreert hierbij moderne onderwijstechnieken en -middelen.
- Samen met je collega’s werk je aan de inhoud van het curriculum en de verdere uitbouw van de opleiding.
- Je stimuleert en ondersteunt studenten om zich te ontplooien en de gewenste competenties te behalen. Je zoekt naar oplossingen om resultaatgericht om te gaan met diversiteit binnen studentengroepen.
- Je neemt je verantwoordelijkheid op in onderwijs- en organisatie-ondersteunende taken in functie van je talenten en interesses zoals deelname aan opendeurdagen, inschrijvingen enz.
- Je onderhoudt een effectief netwerk met bedrijven en vakgenoten.
- Je werkt aan je eigen professionalisering, zowel vaktechnisch als pedagogisch-didactisch, en draagt actief bij tot de kennisontwikkeling binnen de organisatie.
- Je bent werkzaam op de stadscampus Groenplaats en/of Stadswaag. Je maakt deel uit van het team van office management. Je rapporteert aan het opleidingshoofd.

Profiel: 

- Je behaalde een masterdiploma taal- en letterkunde (optie Engels) of gelijkwaardig. Een pedagogisch diploma vormt een pluspunt.
- Je hebt bij voorkeur enkele jaren relevante beroepservaring (evenementensector, cross media management, HR & sales) en/of relevante onderwijservaring.
- Je krijgt energie van lesgeven.
- Je kan je inleven in de leefwereld van studenten en kan met passie je kennis en inzichten delen. Je formuleert open en gerichte feedback.
- Je kan veranderingen binnen je expertisedomein integreren in je eigen praktijk.
- Je bent bedreven in het gebruik van de courante ICT-toepassingen. Binnen KdG werkt het onderwijzend personeel met de courante MS-office programma’s, de digitale leeromgeving Blackboard en het digitaal platform e-studentservice.
- Je kan goed contacten onderhouden met collega’s uit het bedrijfsleven en zet je netwerk optimaal in.
- Je kan collega’s inspireren en motiveren. Binnen een team kan je samenwerking stimuleren.

Arbeidsvoorwaarden: 

- Een statutaire aanstelling als lector in deeltijds dienstverband (75%).
- Je opdracht start op 1 september 2017 en loopt t.e.m. 2 februari 2018.
- Een loon in functie van je kwalificaties en ervaring (barema 502 = lector/master).
Meer informatie over de weddeschalen en barema’s, vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal#hoger-onderwijs
- Volledige terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding van 0,15 euro/km.
- Typerende arbeidsvoorwaarden binnen onze hogeschool zijn flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een laptop, opleidingsmogelijkheden, een lerarenkaart en 55 vakantiedagen.
- KdG gelooft in de passie en het talent van haar medewerkers en streeft daarbij naar gelijke kansen. Met respect voor diversiteit en een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen, verschillende leeftijden en culturele achtergrond. Daarom nodigen we iedereen uit om zich kandidaat te stellen voor deze vacature.

Extra informatie: 

Meer informatie over deze vacature kan je bekomen bij Anne-Marie Van Oost, opleidingshoofd office management, via 03 613 19 95, 03 613 16 66, 0475 55 64 87 of annemarie.vanoost@kdg.be.

Heb je assistentie nodig bij het posten van je kandidatuur? We helpen je graag verder! Contacteer de dienst HR, via 03 613 13 36 of hr@kdg.be.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
18 mei, 2017 to 31 mei, 2017
E-mail sollicitaties: 
luk.bernaert@kdg.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Brusselstraat 45
Postcode: 
2018