vacatures.ap.be

Veiligheidskundige niveau 2

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Herentals
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Integrale veiligheid
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Descon BVBA
Sector: 
Arbeidsveiligheid
Bedrijfsactiviteiten: 

Descon is sinds 1990 actief op het vlak van preventie van arbeidsongevallen, welzijn op het werk en is onder andere gespecialiseerd in het verzorgen van praktijkgerichte veiligheidsopleidingen. Dit zowel op directie-niveau als op niveau uitvoerenden. Ook de ondersteuning van bedrijven en het verstrekken van advies aangaande alle aspecten van arbeidsveiligheid en welzijn behoren tot ons domein.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Wij zijn op zoek naar een veiligheidskundige niveau 2 met het voorgenoemde attest.
Jobinhoud:
- Voornamelijk het verzorgen van veiligheidsopleidingen (oa. heftruckbestuurder, rolbrugbestuurder, wielladerbestuurder, autolaadkraanbestuurder,...)
- het begeleiden van projecten
- ondersteuning van bedrijven bij hun preventiebeleid

Profiel: 

Onze ideale kandidaat beschikt over een diploma veiligheidskunde aanvullende vorming niveau II. Hij of zij is bereid om zowel te werken in ons Descon Training Center in Herentals maar vooral op verplaatsing bij onze klant, dit laatste voor ongeveer 90%. Je hebt een verzorgd voorkomen en vindt correct taalgebruik een must. Je hebt een vlotte kennis van de Franse taal en kan zelfstandig werken. Je beschikt over een eigen wagen en je bent een team-player met de nodige maturiteit. Je bent flexibel in tijd en in mentaliteit. Je hebt een oprechte interesse in dit vakgebied en je bent bereid om constant bij te scholen en "bij" te blijven met de relevante wetgeving.

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden:
- een vaste betrekking na een geslaagde proefperiode
- een job in een tof, dynamisch bedrijf
- de voor- en nadelen van een KMO
- volwaardig loon
- verplaatsingsvergoeding/ of firmawagen voor opdrachten buiten ons Descon Training Center

Extra informatie: 

Kandidaten met interesse voor deze vacature kunnen ons schriftelijk hun gegevens bezorgen met cv en indicatie van hun loonsverwachtingen en termijn van beschikbaarheid. Sollicitatiebrieven richten aan Descon bvba, Dikberd 34 unit 4A, 2200 Herentals t.a.v. mevr. Lieve Meerts of per mail naar secretariaat@descon.be
Een eerste selectie gebeurt op basis van de cv's die wij toekrijgen. Hierop volgt een kennismakingsgesprek met de geselecteerde kandidaat in ons Training Center en bij een positieve evaluatie zal dit leiden tot een tweede gesprek.
Er wordt geen telefonische informatie doorgegeven.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 april, 2019 to 1 oktober, 2019
E-mail sollicitaties: 
secretariaat@descon.be
Plaats: 
Herentals
Straat en huisnummer: 
Dikberd 34 unit 4A
Postcode: 
2200
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.