vacatures.ap.be

Junior developers (m/v)

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Zaventem
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
WT - Elektronica-ict
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Brain² bvba
Sector: 
IT
Bedrijfsactiviteiten: 

Brain² is een B2B Service en Solution, opgericht in 1998. Brain² is actief in verschillende landen en regio's met kantoren in België, India en Amerika. We leveren cloud gebaseerde oplossingen en services voor (inter)nationale klanten actief in de logistiek, de retail, productie en distributie sector. Onze eigen B2B cloud solution Montova speelt een belangrijke rol om de communicatie tussen bedrijven te stroomlijnen en te optimaliseren.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

JOUW PROFIEL >
Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

Profiel: 

PRAKTISCHE ERVARING EN KENNIS >
> VOOR JAVA
 Interesse voor Java EE (EJB 3.1, JSF, JPA), Java, jQuery, JavaScript, XML, SQL.
 Interesse voor Sonar, Jenkins/Hudson, SVN, Toad.
> VOOR .NET
 Interesse voor.Net (voorkeur C#) en ASP.Net.
 Interesse voor Team Foundation Server, code analysis & optimisatie, Object oriented programmeren
(OO-concepts en Microsoft producten, design patterns (MVP, MVC).

Arbeidsvoorwaarden: 

WIJ BIEDEN JOU >
Uitdagende projecten in een Belgisch toonaangevend IT bedrijf| Gemotiveerd jong team | Persoonlijke ontwikkeling en aanpak staan centraal | Permanente on-the-job coaching in een aangename en positieve omgeving met technische work-shops en de mogelijkheid om certificaten te behalen | Een open bedrijfscultuur waarin communicatie en menselijke interactie belangrijk is| Inspraak in je carrière | Tal van leuke team en bedrijfsevenementen | Inzet en professioneel talent worden beloond met een competitief salarispakket met extralegale voordelen zoals firmawagen, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.

Extra informatie: 

Als je interesse hebt voor deze job, aarzel dan niet om je cv te sturen naar job@brain2.com.
Meer informatie op www.brain2.com & www.montova.com.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 april, 2019 to 31 december, 2020
E-mail sollicitaties: 
info@brain2.com
Plaats: 
Zaventem
Straat en huisnummer: 
Belgicastraat 11
Postcode: 
1930
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.