vacatures.ap.be

[STAGE] Process Operator

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Kallo of Antwerpen (Zwijndrecht)
Provincie van tewerkstelling: 
Oost-Vlaanderen
Opleiding: 
WT - Chemie - Chemie
WT - Chemie - Chemische procestechnologie
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Borealis
Sector: 
Chemie
Bedrijfsactiviteiten: 

Wij maken niet alleen baanbrekende kunststoffen, chemicali├źn en meststoffen. Wij doen ontdekkingen. Onze medewerkers zijn avontuurlijk, enthousiast om te verkennen en lopen voorop. Ze worden aangemoedigd om te zoeken naar nieuwe opportuniteiten en ontdekken vernieuwende oplossingen. Elk lid van het Borealis-team maakt een verschil door het toevoegen van waarde voor onze klanten en de samenleving als geheel. Als je wilt blijven ontdekken (Keep Discovering), bezoek dan careers.borealisgroup.com, www.borealisgroup.com en volg ons op LinkedIn.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Binnen productie hebben we jaarlijks enkele stageplaatsen voor studenten die ervan dromen om na hun studies als Process Operator aan de slag te gaan. Naargelang op welke afdeling je terecht komt in onze fabrieken in Antwerpen (Zwijndrecht) of Kallo kunnen de taken iets anders zijn, maar we ondersteunen je in het succesvol afronden van je opleiding en bereiden je mee voor op een loopbaan als operator.

Onder begeleiding van een ervaren operator voer je opdrachten uit die leiden tot een veilig en continu functioneren van het productieproces. Hieronder volgt een greep uit je takenpakket:

Je loopt mee in de voetsporen van onze ervaren operators die stalen nemen en de installaties bedienen zodat de procesonderdelen optimaal op elkaar afgestemd zijn om aan de vooropgestelde product kwaliteitseisen te voldoen.
Je leeft de veiligheidsinstructies na en rapporteert tekortkomingen.
Je koppelt de containers aan en af op de laad- en losplaatsen.
Je voert de housekeeping uit van de toegewezen onderdelen van de afdeling.
Je helpt mee met de in- en uitdienstname van systemen met koolwaterstoffen, stoom, heaters, compressoren, pompen, stoomturbines, oliesystemen en veiligheidsventielen.
Je maakt samen met een ervaren operator op regelmatige tijdstippen inspectierondes en meldt afwijkingen/ defecten die niet zelfstandig opgelost kunnen worden aan de lijnoverste zodat een maximale continuïteit van de installatie gewaarborgd wordt.
Je helpt mee te streven naar het reduceren van milieu-incidenten en -impact en het vermijden van grondstofverspilling.

Benieuwd naar hoe het werk en de sfeer bij Borealis er in de praktijk uitziet? Bekijk dan onze vlog van de locatie in Kallo hier: https://www.youtube.com/watch?v=dfGwsu2VPwg.

Profiel: 

Ben jij klaar om je handen uit de mouwen te steken en je kennis in de praktijk toe te passen?

We helpen graag mee in je ontwikkeling tot operator. Om dit tot een succes te brengen vinden we het belangrijk dat je een relevante achtergrond hebt. Onze stageplaatsen in productie zijn dan ook voorbehouden voor 3de jaars Bachelors in een chemische of technische richting, of voor 7de jaarsstudenten Chemische Procestechnieken of gelijkwaardig. Los van je achtergrond vinden we het fijn dat je gedreven bent en open staat om iets bij te leren. Aangezien we veiligheid en respect voor elkaar hoog in het vaandel dragen, verwachten we dat je ook daar je steentje bijdraagt.

Extra informatie: 

Wij zijn er voor jou! Als je vragen hebt, gelieve contact op te nemen met Karolien Vercauteren (03 570 52 56). Gelieve er rekening mee te houden dat aanvragen via email niet aanvaard worden aangezien we de bescherming van jouw persoonlijke gegevens serieus nemen. We ontvangen je aanvraag graag online via https://careers.borealisgroup.com/job/Antwerp-Stage-aanvraag-Process-Operator/603592701/

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
2 juni, 2020 to 30 juni, 2020
E-mail sollicitaties: 
karolien.vercauteren@borealisgroup.com
Plaats: 
Kallo
Straat en huisnummer: 
Sint-Jansweg 2
Postcode: 
9130
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.