vacatures.ap.be

Process Operator PP3

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Kallo
Provincie van tewerkstelling: 
Oost-Vlaanderen
Opleiding: 
WT - Chemie - Chemie
WT - Chemie - Chemische procestechnologie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Borealis
Sector: 
Chemie
Bedrijfsactiviteiten: 

Wij maken niet alleen baanbrekende kunststoffen, chemicaliën en meststoffen. Wij doen ontdekkingen. Onze medewerkers zijn avontuurlijk, enthousiast om te verkennen en lopen voorop. Ze worden aangemoedigd om te zoeken naar nieuwe opportuniteiten en ontdekken vernieuwende oplossingen. Elk lid van het Borealis-team maakt een verschil door het toevoegen van waarde voor onze klanten en de samenleving als geheel. Als je wilt blijven ontdekken (Keep Discovering), bezoek dan careers.borealisgroup.com, www.borealisgroup.com en volg ons op LinkedIn.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Binnen onze ervaren productieteams van onze polypropyleen fabriek (PP3) in Kallo verwelkomen we graag 2 leergierige en veiligheidsbewuste T-OPerators!

Wil je werken voor een groeiend, internationaal bedrijf waar ‘safety first’ écht telt?
Na een grondige opleiding, start je bij ons als buitenman en leer je zo de installatie en processen kennen. Door het volcontinu 6 ploegensysteem kom je terecht in onze verschillende shiftteams en ken je snel al jouw gedreven collega’s. Nadat je de verschillende buitenfuncties onder de knie hebt, ondersteunen we je graag in jouw groei naar paneloperator. In deze functie sta je in voor het aansturen van de buitenoperatoren en het bedienen van het DCS systeem. Jouw inspanningen worden dus beloond!

Je krijgt de kans om mee deel uit te maken van een hecht team van ervaren operatoren die samen hard werken, elkaar uit de nood helpen en waar zeker ook ruimte is voor een collegiale sfeer! Door te kiezen voor Borealis kom je terecht in een veilige werkomgeving waar het welzijn van al onze werknemers prioriteit is. Je draagt rechtstreeks bij aan de productie van hoogwaardige plastics voor toepassingen in de verpakkings- en automobielindustrie. Samen bieden we oplossingen voor een betere toekomst.

Een dag uit het leven van een procesoperator …

In een volcontinu 6 ploegensysteem ben je samen met je team verantwoordelijk voor het veilig en optimaal functioneren van het productieproces.
Je zorgt voor de in- en uitdienstname van systemen met koolwaterstoffen, stoom, heaters, compressoren, pompen, oliesystemen en veiligheidsventielen.
Je stelt, conform geldende procedures en richtlijnen, de installatie veilig ter voorbereiding van de onderhouds- en projectwerkzaamheden. Door regelmatig controlerondes te doen en stalen te nemen, verzeker je de werking van de installatie.
Je voert jouw taken op een veilige- en milieubewuste manier uit. Je gaat veilig en verantwoord om met gevaarlijke producten en bent op de hoogte van de werking van brandblussers, brandweerwagen, het gebruik van meettoestellen, etc.
Je staat in voor de kwaliteit van de eindproducten die aan de hoogste standaarden moeten voldoen.

Profiel: 

Stap je graag mee met ons de toekomst in en heb je een hands-on mentaliteit?

Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat! We appreciëren verder ook een (bachelor)diploma in een technische of chemische richting. Enkele jaren werkervaring als procesoperator in de (petro)chemische industrie is een troef. Flexibel zijn typeert jou en je springt graag eens in voor de collega’s, die jou ook graag uit de nood helpen. Door jouw positieve houding en open kijk ga je actief mee op zoek naar verbeteringsmogelijkheden. Je drukt je vlot uit in het Nederlands en legt gemakkelijk contact met de collega’s van de verschillende teams en afdelingen. Jouw motivatie, leergierigheid en zin voor initiatief maken van jou een graag geziene collega! Naast je grote verantwoordelijkheidszin, heb je ook een sterk veiligheidsbewustzijn. Je hebt immers besef van de risico’s van het werken in een chemische omgeving!

Arbeidsvoorwaarden: 

We bieden je een rolspecifiek en competitief salarispakket, dat een weerspiegeling is van je profiel, ervaring en de specifieke loonsvoorwaarden van het land/de locatie waar je solliciteert.

Extra informatie: 

Wij zijn er voor jou! Als je vragen hebt, gelieve contact op te nemen met Karolien Vercauteren (03 570 52 56). Gelieve er rekening mee te houden dat sollicitaties via email niet aanvaard worden aangezien we de bescherming van jouw persoonlijke gegevens serieus nemen. We ontvangen je sollicitatie graag online via https://careers.borealisgroup.com/job/Kallo-Process-Operator-PP3/602147801/

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
2 juni, 2020 to 1 juli, 2020
E-mail sollicitaties: 
karolien.vercauteren@borealisgroup.com
Plaats: 
Kallo
Straat en huisnummer: 
Sint-Jansweg 2
Postcode: 
9130
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.