vacatures.ap.be

Milieuconsulent

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Geel
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Integrale veiligheid
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Thimad bv
Sector: 
Milieuconsultancy
Bedrijfsactiviteiten: 

Thimad is een studiebureau, gelegen te Geel, en al meer dan 25 jaar “thuis in milieu-advies”. Dagelijks begeleidt ons team bedrijven uit diverse sectoren bij de opmaak van omgevingsvergunningsaanvragen, voeren wij milieuaudits uit, implementeren wij ISO 14001, ondersteunen wij bedrijven als extern milieucoördinator en verzorgen wij trainingen. Om onze gewaardeerde dienstverlening uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een recent afgestudeerde collega met een wetenschappelijke of technische achtergrond.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Samen met een ervaren team zal je je eerste stappen in de milieuconsultancy kunnen zetten. Zo zal je op kantoor je documenten en rapporten inhoudelijk sterk en creatief voorbereiden. Tevens zal je omgevingsvergunningsdossiers opmaken, bedrijven adviseren tijdens plaatsbezoeken en hen loodsen door het bos van de milieureglementering. Kortom, samen gaan we 100% voor het ‘ontzorgen’ van onze klanten, stuk voor stuk inspirerende bedrijven hoofdzakelijk gelegen in de provincie Antwerpen.

Profiel: 

Je bent in het bezit van een hoger diploma en hebt kennis van de Vlaamse milieuwetgeving. Houder zijn van het attest van milieucoördinator is een pluspunt.
Je denkt oplossingsgericht, hanteert vlot de pen, bent communicatief vaardig en realistisch. Zin voor verantwoordelijkheid, betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve ingesteldheid zijn eigenschappen die bij je passen. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent aangenaam in de omgang. Je beheerst de Nederlandse taal en dit zowel schriftelijk als mondeling. Kennis van het Frans en het Engels zijn bijkomende nuttige vaardigheden. Tot slot beschik je over een rijbewijs categorie B.

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden:
• een boeiende, gevarieerde en verantwoordelijke job met ruimte voor eigen initiatief
• de kans om een mooie klantenportefeuille op te bouwen
• een aangename, open en flexibele werksfeer
• een competitief loon met diverse bijkomende voordelen

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
24 mei, 2020 to 3 juli, 2020
E-mail sollicitaties: 
info@thimad.be
Plaats: 
Geel
Straat en huisnummer: 
Dr. Van de Perrestraat 421
Postcode: 
2440
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.