vacatures.ap.be

Vastgoedmakelaar bedrijfsvastgoed

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
WT - Vastgoed - Makelaardij
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Dewaele Vastgoedgroep

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Je bouwt mee aan het groeiverhaal om Turner Antwerpen op de kaart te zetten: je gaat voor een sterke naam in de ruime regio van Antwerpen. Je ondersteunt in het uitbouwen van een portefeuille aan panden te koop en te huur. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen. Je volgt intakegesprekken mee en groeit geleidelijk aan in het voeren van onderhandelingen. Op kantoor plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen, ontvang je klanten, bereid je dossiers voor en werk je prospectie acties uit. Klanten kunnen bij jou terecht voor advies rond (ver)kopen en (ver)huren van bedrijfsvastgoed. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega’s van Turner en mag rekenen op de ondersteuning van je stagemeester.

Profiel: 

Je volgde reeds een bachelor vastgoed of behaalde een bachelor of master in een financieel-economische richting. Het vastgoedrecht is jou niet vreemd. Je voelt een sterke passie voor bedrijfsvastgoed. Daarnaast ben je sterk in het opbouwen van een netwerk en het leggen van contacten. Regio Antwerpen is jouw thuishaven en je bent bereid in een zelfstandig statuut te werken. Ben je nog niet erkend door het BIV? Wij bieden ook BIV stages aan en dit kan ook voor deze vacature.

Arbeidsvoorwaarden: 

Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving in een groeibedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Met een motiverend commissiesysteem, interne en externe opleidingen via Dewaele Academy en ondersteuning van de bestaande sterke Turner structuur helpen we jou op weg naar een succesvol resultaat. Daarnaast krijg je er een hoop leuke collega’s bij binnen de Dewaele Vastgoedgroep. De frisdrank staat steeds fris en de koffie warm. Je bent meer dan welkom op D-day, de kick-off en andere teamevenementen.

Extra informatie: 

Solliciteren kan via onze jobsite: https://www.dewaelevastgoedgroep.be/jobs/vacature-vastgoedmakelaar-bedrijfsvastgoed-centrum-antwerpen

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
30 maart, 2020 to 30 juni, 2020
E-mail sollicitaties: 
jobs@dewaele.com
Plaats: 
Izegem
Straat en huisnummer: 
Ambachtenstraat 33
Postcode: 
8800
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.