vacatures.ap.be

Consulent Landelijke Gilden

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen
Provincie van tewerkstelling: 
Oost-Vlaanderen
Opleiding: 
GW - Sociaal werk
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Landelijke Gilden
Sector: 
Administratie
Bedrijfsactiviteiten: 

Boerenbond & Landelijke Gilden is een toonaangevende organisatie voor de land- en tuinbouw en voor het platteland. Meer dan 200 bekwame en gemotiveerde medewerkers engageren zich voor een kwaliteitsvolle belangenverdediging, dienstverlening, vorming en voorlichting. Boerenbond & Landelijke Gilden ijvert voor een duurzame landbouw en gaat daartoe de dialoog aan met iedereen die hiervoor belangstelling heeft.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Landelijke Gilden brengt mensen en gezinnen samen die op het platteland leven. Het dorp is onze uitvalsbasis. Duizenden vrijwilligers werken dagelijks boeiende sociaal-culturele activiteiten uit voor jong en oud. We verenigen meer dan 65.000 gezinnen verspreid over meer dan 600 actieve lokale afdelingen. Als plattelandsbeweging komen we op voor de leefbaarheid van dorp en platteland. Om deze werking te ondersteunen hebben we een vacature voor een voltijdse (m/v) medewerker.

Functieomschrijving
Je begeleidt lokale afdelingen en bent het motiverend en stimulerend aanspreekpunt voor hun besturen. Je organiseert bewegings- en vormingsinitiatieven en bouwt eigen deskundigheid op in plattelands- en maatschappelijke thema’s. Je neemt communicatie- en redactiewerk ter harte en realiseert met de vrijwilligers het proces van maatschappelijke actie. Als geboren netwerker behartig je de belangen van de beweging en het platteland door onder meer je deelname aan diverse regionale netwerken en overlegstructuren.

Profiel: 

Je hebt (minimaal) een bacheloropleiding in een menswetenschappelijke richting en wil je blijvend verdiepen in sociale thema’s op het platteland. Je kijkt uit naar een afwisselende dagindeling en een variatie aan sociale contacten. Je realiseert eigen doelen en draagt actief bij aan deze van de diverse teams waarvan je deel uitmaakt. Communiceren en organiseren zijn je tweede natuur. Je leidinggevende ervaring in het verenigingsleven en je affiniteit met het platteland zijn pluspunten. Je ziet niet op tegen regelmatig avondwerk.

Arbeidsvoorwaarden: 

Voor deze functie wordt een passende verloning aangevuld met diverse extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, leasewagen, …). Bovenal geeft deze functie je de kans je inhoudelijk te ontwikkelen en actief deel te nemen aan het maatschappelijk leven op het platteland.

Extra informatie: 

https://www.jobat.be/nl/jobs/consulent-landelijke-gilden/job_1530278

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
19 maart, 2020 to 10 april, 2020
E-mail sollicitaties: 
jobat@newjobmedia.com
Plaats: 
Leuven
Straat en huisnummer: 
Diestsevest 40
Postcode: 
3000
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.