vacatures.ap.be

Subsidiebeheerder

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Brussel
Provincie van tewerkstelling: 
Brussel Hoofdstedelijk Gewest
Opleiding: 
GW - Sociaal werk
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Vlaamse overheid
Sector: 
Overheid

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Heb je een hart voor internationale zaken? Zou je graag aan dossiers willen meewerken, meer bepaald subsidiedossiers? Ben je een kei in het opvolgen van je opdrachten en staan nauwkeurigheid en klantgerichtheid op je lijf geschreven? Wil je graag een job met veel contact en autonomie?

Spreekt dit alles jou aan? Wel dan zijn wij zeker zoek naar jou!

Als subsidiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het opstellen van subsidiedossiers. Je analyseert de ontvangen documenten en verzamelt de nodige ontbrekende informatie. Je formuleert een voorstel tot advies en besluit voor het desbetreffend dossier. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s in binnen-en buitenland en je rapporteert aan de verantwoordelijke uitvoering begroting.

Ervaring is niet vereist. We zijn wel op zoek naar iemand met een grondige kennis van Excel en een basiskennis van begroting.

Meer informatie over het takenpakket vind je in het selectiereglement.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarde(n):

1) Je hebt een bachelor diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid. De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02(opent in nieuw venster).

Als je je diploma buiten de Benelux behaalde, moet je bij aanwerving een attest van de Vlaamse overheid kunnen voorleggen waaruit blijkt dat je diploma gelijkwaardig verklaard is met het vereiste niveau. Je kunt dat aanvragen bij NARIC-Vlaanderen: http://naricvlaanderen.be/(opent in nieuw venster)

2) Functierelevante ervaring is niet vereist. Het vormt wel een pluspunt.

Extra informatie: 

-Je krijgt een contract van onbepaalde duur.

-Je komt terecht in een open en wendbare organisatie die daadkrachtig anticipeert op de evoluties en behoeften in de samenleving, samen met alle belanghebbenden werk je mee aan een duurzame dienstverlening in vertrouwen en vanuit het algemeen belang.

-Je krijgt ruime mogelijkheden wat vorming, bijscholing en ondersteuning met moderne ICT-middelen betreft.

-Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie: zo bieden wij je 35 dagen vakantie per jaar , bovendien heb je ook vakantie tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Tijdens de schoolvakanties is er in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge) een professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar.

-Geen fan van files? Bij de Vlaamse overheid kan je rekenen op gratis openbaar vervoer van en naar je werk of een fietsvergoeding voor je woon-werkverkeer. Je kan ook één of 2 dagen van thuis of een satellietkantoor werken bij de meeste functies.

-Je ontvangt maaltijdcheques van 7 euro per gewerkte dag. 5,91 euro wordt door de werkgever betaald, 1,09 euro door de werknemer, via een maandelijkse inhouding op het nettoloon.

-Je wordt verloond in de salarisschaal die gekoppeld is aan de graad van deskundige (rang B1, salarisschaal B111 (bij 0 jaar anciënniteit). Relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige kan worden erkend door de lijnmanager op basis van de functievereisten. Je aanvangssalaris is minimaal 2372, 59 euro (brutomaandsalaris, aangepast aan de huidige index), reglementaire toelagen niet inbegrepen.
Op www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator(opent in nieuw venster) kun je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
16 maart, 2020 to 27 maart, 2020
E-mail sollicitaties: 
werkenvoor@vlaanderen.be
Plaats: 
Brussel
Straat en huisnummer: 
Havenlaan 88
Postcode: 
1000
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.