vacatures.ap.be

Expert mobiliteit en verkeer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Integrale veiligheid
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Witteveen+Bos
Bedrijfsactiviteiten: 

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Volg jij op dit moment een opleiding aan de hogeschool of universiteit op gebied van verkeer of mobiliteit en ben je op zoek naar een job waarin je onder goede begeleiding wordt ingezet op uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken? Dan willen wij jou graag leren kennen!

Mobiliteit en verkeer bij Witteveen+Bos beslaat de hele breedte van het spectrum: van lokale oplossingen voor een gemeente tot de grote planstudies voor Agentschap Wegen en Verkeer en alles wat daar tussen in zit. Recente voorbeelden zijn: diverse snelfietsroutes, verkeersstudies met betrekking tot de ontsluiting van bedrijventerreinen en VISSIM-modellering voor de gemeente Kortrijk. Naast wegverkeer adviseren we ook over fietsverkeer (ontwerp diverse snelfietsroutes). Dit doen we niet alleen in België, maar ook in het buitenland, bijvoorbeeld in Singapore en het Verenigd Koninkrijk. In onze advisering maken we steeds vaker gebruik van virtual reality en big data.

Je wordt actief ingezet op uiteenlopende projecten. Je gaat mee naar overleggen met opdrachtgevers en krijgt de ruimte voor eigen initiatief. Hierdoor vergroot je in hoog tempo je kennis en vaardigheden en krijg je een goed beeld van werken bij een adviesbureau.

Profiel: 

je volgt een opleiding aan de hogeschool of universiteit op gebied van ruimtelijke ontwikkeling, mobiliteit, transport, of verkeer;
een leergierige en pro-actieve houding;
vermogen om georganiseerd, resultaat- en kwaliteitsgericht te werk te gaan.

Arbeidsvoorwaarden: 

samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
veelzijdige en uitdagende projecten;
ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
3 maart, 2020 to 3 mei, 2021
E-mail sollicitaties: 
margot.louis@witteveenbos.com
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Posthoflei, 1-5
Postcode: 
2600
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.