vacatures.ap.be

Ontwerper/Tekenaar publiek domein

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Energiemanagement
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Witteveen+Bos
Bedrijfsactiviteiten: 

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.200 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers. Binnen Witteveen+Bos maakt de groep Urbanaut deel uit van de product-marktcombinatie (PMC) Kusten, Rivieren en Steden. Je komt terecht in een team van technisch ontwerpers/tekenaars, ecologen, hydrologen en ruimtelijke denkers die samen met veel plezier en kennis aan duurzame complexe landschappelijke en stedelijke opgaves sleutelen.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Ben jij enthousiast, ondernemend en heb jij de ambitie om Witteveen+Bos te versterken in het ontwerp van publieke ruimte?

Voel jij je thuis in een wereld van uitdagende en toonaangevende projecten in binnen- en buitenland? En heb jij een passie voor alles wat met ontwerpen te maken heeft? Dan is dit voor jou de perfecte job!

Wij zijn binnen de groep Urbanaut van Witteveen+Bos op zoek naar een -bij voorkeur- ervaren ontwerper/tekenaar die ons team kan ondersteunen in studies en projecten waarin kwalitatief en hoogwaardig (stedelijk) publiek domein centraal staat. Als ontwerper/tekenaar werk je mee aan landschappelijke en stedenbouwkundige ontwerpen vanaf studiefase tot uitvoering. Jouw hoofdopdracht daarbij is de technische uitwerking en detaillering van het ontwerp tot een aanbestedingsklaar dossier volbrengen. Interesse in werfopvolging is daarbij een plus.

Techniciteit staat centraal, maar je geeft ook raad over de uitvoerbaarheid en kijkt naar de impact op de omgeving. De belangrijkste opdrachtgevers zijn publieke partijen zoals gemeenten, provincies en private partijen zoals aannemers en projectontwikkelaars.

Het doel is jou te laten ontwikkelen naar een ontwerper van topklasse. Binnen Witteveen+Bos bepaal jij jouw carrière, wij streven er naar jou te bieden wat je daarvoor nodig hebt. Doorgroeimogelijkheden zijn bijvoorbeeld projectleider, ontwerpleider of specialist op het gebied van ontwerpen. Je standplaats is Antwerpen of Gent.

Profiel: 

afgeronde bachelor of masteropleiding;

• passie hebben voor het (3D) ontwerpen van wegenis-,riolering-, pleinen-, parken en publieke ruimte;

 • kennis van CAD en/of civil 3D;

 • kennis van het Adobe pakket (indesign, illustrator, photoshop) is een plus;

 • (basis)kennis van Standaard Bestek 250 is een plus;

 • (basis) in werfervaring is een plus;

• de drive om de beste te worden in je vakgebied;

• zelfstandig kunnen werken en een ondernemende instelling;

• een leergierige, flexibele en kritische instelling;

• enthousiasme en ambitie om je te ontwikkelen tot projectleider;

• beheersing van het Engels;

Arbeidsvoorwaarden: 

° dynamische omgeving en een plezierig werkklimaat;

• veelzijdige en uitdagende projecten;

• jonge en ervaren collega's in multidisciplinaire projectteams;

• zelfstandigheid en projectverantwoordelijkheid;

• doorgroei mogelijkheden tot projectleider of vakspecialist;

• goede begeleiding en in- en externe opleidingsmogelijkheden;

• het 'Starterstraject', waarin je gedurende twee jaar vaardigheidstrainingen volgt en gericht werkt aan je persoonlijke ontwikkeling;

• een marktconform loonpakket

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
3 maart, 2020 to 3 mei, 2021
E-mail sollicitaties: 
margot.louis@witteveenbos.com
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Posthoflei, 1
Postcode: 
2600
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.