vacatures.ap.be

Junior dossierbeheerder / accountant - Hoogstraten

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Hoogstraten
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
SBB Accountants&Adviseurs
Sector: 
accountancy
Bedrijfsactiviteiten: 

Word je lid van de SBB-familie, dan kom je terecht in een warm team en een moderne werkomgeving. Met 30 kantoren, zo’n 500 medewerkers en ruim 22.000 klanten is SBB Accountants & Adviseurs het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen. Dagelijks helpen we kmo’s, zelfstandigen, vrije beroepen, vzw’s en starters om slimmer te ondernemen. En wat mag je als lid van ons team verwachten? Een veelzijdige baan in een gedreven en energieke sfeer, waarin collega’s steeds het beste van zichzelf geven. Geen dag is hetzelfde bij SBB, daar kan je op rekenen.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

- Cijfers zijn jouw ding en klantendossiers jouw speelveld. In de technische voorbereiding en afwerking ervan leef jij je uit.
- Je maakt jaarrekeningen op, bereidt fiscale aangiften voor (btw, PB en VenB) en maakt prognoses van voorafbetalingen.
- De boekhouding beheren en administratieve dossiers op punt stellen: het behoort allemaal tot jouw veelzijdige takenpakket.
- Je ondersteunt je senior collega's, die de klanten volledig begeleiden en bijstand verlenen bij de verdediging van dossiers tegenover de fiscale administratie.
- Als de accountant afwezig is, vang jij de klanten op. Je luistert naar hun vragen, geeft verduidelijking en rapporteert achteraf aan je senior collega.
- Op termijn groei je door naar een functie als senior accountant, waarbij je verantwoordelijk wordt voor je eigen dossiers.

Profiel: 

- Je hebt een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of een master in een economische richting.
- Ervaring in een accountantskantoor is een pluspunt.
- bent een leergierige en actieve teamplayer, bereid om vakkennis op te bouwen en up-to-date te houden. Je kan zowel goed zelfstandig als in team werken.
- Je bent communicatief ingesteld en helpt klanten graag verder.
- Je hebt een klantgerichte mentaliteit en een commerciële flair.

Arbeidsvoorwaarden: 

SBB biedt je een boeiende en gevarieerde job met een bediendecontract van onbepaalde duur waarbij je de kans krijgt om je professioneel te ontwikkelen in een dynamische organisatie. Heb je ambitie om door te groeien, dan steunen we jou hier graag in! Ook krijg je een aantrekkelijk salarispakket met uitgebreide extralegale voordelen en een ruim aanbod aan opleidingen. Indien je graag je IAB-erkenning wil behalen, is coaching zeker mogelijk.

Extra informatie: 

Voor extra informatie over de vacature kan je steeds terecht bij Elke Bos- talent recruiter - 016/24.64.64 of hr@sbb.be.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
27 februari, 2020 to 30 september, 2020
E-mail sollicitaties: 
hr@sbb.be
Plaats: 
Leuven
Straat en huisnummer: 
Diestsevest 32 1A
Postcode: 
3000
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.