vacatures.ap.be

Stage marketing & communicatie bij creatieve conceptstudio

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
MC - Communicatiemanagement - PR
MC - Journalistiek
MC - Office management - Management assistant
WT - Grafische en digitale media - crossmediaontwerp
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
factorie
Sector: 
Marketing en communicatie, branding en concepten, evenement
Bedrijfsactiviteiten: 

factorie is een creatieve conceptstudio voor strategie, identiteit, ruimte, dialoog en evenement. In onze multidisciplinaire studio bedenken en ontwerpen wij authentieke ervaringen voor mensen en ondernemingen. We leren met aandacht en tijd het verhaal van onze klanten kennen en vertalen de droom of idee in een overtuigend en vooral onderscheidend concept. We gaan niet op zoek naar onnodige complexiteit maar streven ernaar een meerwaarde te bieden via een eenvoudige, maar inventieve schoonheid. factorie wil de toeschouwer verwonderen en inspireren. STRATEGIE Via een strategische oefening zetten wij het unieke verhaal van een bedrijf of merk op papier en creëren we een creatief concept dat de basis is voor alle verdere uitingen in huisstijl, interieur, marketing en communicatie. IDENTITEIT We vertalen het concept- of merkverhaal naar een eigen visuele identiteit. We zorgen ervoor dat de uitstraling klopt en dat toeschouwers de juiste gevoelens en ervaringen associëren met het merk. RUIMTE Wij ontwerpen tijdloze en unieke ruimtes van eenvoudige maar inventieve schoonheid, die passen bij het concept en die bovendien een emotionele ervaring genereren met de toeschouwer. DIALOOG Trouw aan hun merkstrategie helpen we klanten om hun boodschap via de gepaste weg tot bij de juiste mensen te brengen. EVENEMENT Met een uniek concept op maat en met oog voor detail, setting en sfeer, verheffen we evenementen tot memorabele en authentieke momenten.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Binnen ons klein, dynamisch factorie team ondersteun jij mee de management- en coördinatietaken mbt. onze vijf activiteitenpijlers van marketing en communicatie. En dit doe je zowel voor externe, alsook voor onze eigen projecten. We zetten jouw vaardigheden in vanaf het bepalen van een concept- of merkstrategie, over het ontwerp van een visuele identiteit of ruimtelijke interieurinvulling, tot en met het in dialoog treden met klanten of de organisatie van een evenement.

Profiel: 

Je werkt georganiseerd en communiceert duidelijk met collega’s, leveranciers en andere contacten. Je kan briefings opstellen en plannen, je ondersteunt en bewaakt timings en efficiëntie. Je houdt steeds het overkoepelende projectdoel of conceptidee voor ogen. Je gebruikt je kennis van actuele communicatiekanalen (on- en offline) om tot het beste resultaat te komen of opportuniteiten te ontdekken. Bovendien steek je graag de handen uit de mouwen bij al onze (event) projecten.

Je bent een enthousiaste, positief ingestelde marketing- en communicatiespecialist in wording. Je hebt van nature oog voor detail en een bovengemiddeld grote voorliefde voor mooie dingen. Nauwkeurigheid en kwaliteit zijn voor jou belangrijk. Je leert snel en graag al doende, behoudt het overzicht van projecten en bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief. Binnen onze kleine organisatie kan je vlot werken in team, en je beweegt jezelf flexibel in een omgeving waar prioriteiten heel snel kunnen afwisselen. Maar tegelijk ben je zelfstandig en heb je zin voor initiatief.

Arbeidsvoorwaarden: 

Als stagiair(e) werk je vanuit ons kantoor in Antwerpen, van maandag tot en met vrijdag en van 9u tot 18u. Op die manier word je helemaal ondergedompeld in het bedrijfsleven van een kleine organisatie en doe je een maximum aan relevante ervaringen op.

Extra informatie: 

Interesse? Laat van je horen via info@factorie.be
Haringrodestraat 64 l 2018 Antwerpen l www.factorie.be

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
17 februari, 2020 to 31 december, 2020
E-mail sollicitaties: 
anouk@factorie.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Haringrodestraat 64
Postcode: 
2018
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.