vacatures.ap.be

Traineeship Projectplanner

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Chemie - Biochemie
WT - Chemie - Chemie
WT - Elektromechanica - technisch-commercieel adviseur
WT - Energiemanagement
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Primaplan
Sector: 
Arbeidsbemiddeling
Bedrijfsactiviteiten: 

Primaplan is vanuit de locaties Capelle aan den IJssel en Antwerpen al meer dan 25 jaar actief in project control, risicobeheersing, projectplanning en cost control bij vele gerenommeerde opdrachtgevers in de gehele Benelux. Deze opdrachtgevers zijn actief in onder andere de (petro)chemie, Offshore, GWW / bouw&infra (o.a. Rijkswaterstaat, Prorail), engineering, opslag en (zware/farmaceutische) industrie. Voor haar opdrachtgevers verzorgt Primaplan project control in de breedste zin, men verzorgt onder andere een accurate, flexibele planning die zorgt voor kostenbeheersing/besparing en een tijdig/volledig afgerond project.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als u recent een technische opleiding op Bachelor niveau hebt afgerond, enkele jaren werkervaring heeft opgedaan en u zit nog niet helemaal op uw plek of u bent nog niet uitgeleerd, dan hebben wij een leuke, uitdagende job met mooie toekomst voor u!
Primaplan heeft kantoren in de regio Rotterdam en Antwerpen en werklocaties in de hele Benelux bij bedrijven als BASF, Total en soortgelijke.
Vier keer per jaar is er een speciaal opleidingsplan voor een select aantal starters/trainees die zich willen ontwikkelen tot specialist op het gebied van Projectplanning of Projectcontrol / Risicobeheersing in de sectoren bouw/infra, civiel, petrochemie en energy & renewable.

• Als (aankomend) projectplanner gaat u advies geven betreft de opstart-, voortgang- en afronding van variërende projecten.
• Tijdens de projecten gaat u de voortgang bewaken en analyseren, u ziet waar adequate aanpassingen moet worden toegepast zodat de einddoelstelling bereikt kan worden.
• Overzicht zit in uw genen, u houdt ten alle tijden de tijdsplanning, kosten, middelen en de kwaliteitseisen in de gaten.
• Daarnaast zijn er nog administratieve taken, zoals het opstellen en analyseren van voortgangsrapportages, registeren en archiveren van rapportages en overige administratieve werkzaamheden.

Profiel: 

• U bent technisch, u heeft een gevoel voor cijfers en een goed ruimtelijk inzicht, verder bent u communicatief vaardig waardoor u bijvoorbeeld goed kunt presenteren.
• U heeft gevoel voor- of ervaring met projectmatig werken.
• U bent leergierig en bereid om u voor langere tijd te binden zodat er voldoende ruimte is voor uw ontwikkeling als specialist in Projectplanning.
• U scoort punten als u een achtergrond heeft in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, mechanica, elektrotechniek, bouwkunde of civiele techniek.
• Certificeringen als PMI- SP is een absolute pre.
• Voor optimaal functioneren maakt u graag gebruik van programma’s als SAP, Primavera, MSProjects en Excel.
• U woont in de omgeving; Antwerpen, Gent, Brussel.

Let op; Aanvang functie; februari 2020 of tijdens latere startmomenten, mei-, augustus/september- of november 2020.

Arbeidsvoorwaarden: 

Primaplan biedt bij aanvang een vast contract voor onbepaalde tijd. U wordt waar nodig opgeleid, getraind, begeleid op kantoor en middels 1op1 training on the job. U wordt geschoold in het optimale gebruik van programmatuur als Primavera, MSProject en ontwikkelt zich op gebied van communicatie en er zijn diverse andere trainingen/cursussen. De salarisindicatie voor trainees ligt afhankelijk van leeftijd/ervaring tussen € 2.200,- en € 3.500,- exclusief overuren, vervoer, etc. Aanvullende voorwaarden: 20 wettelijke vakantiedagen, 12 ADV dagen, eindejaarspremie, maaltijdcheques, bijdragen hospitalisatie-, groepsverzekering. Primaplan regelt een leasewagen met privé kilometers en zorgt, waar nodig, voor eventuele accommodaties. Kortom, een vaste job met scholing, begeleiding EN toekomst!

Extra informatie: 

Interesse? bel, mail, app voor meer informatie of kom langs voor een nadere kennismaking. Bent u zeker dat dit uw toekomstige baan is? stuur dan uw cv met motiverend schrijven naar; albertvandervliet@werktalent.com. Meer informatie over Primaplan leest u op; www.primaplan.nl

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
30 januari, 2020 to 31 december, 2021
E-mail sollicitaties: 
albertvandervliet@werktalent.com
Plaats: 
Tilburg
Straat en huisnummer: 
Schouwburgring, 2
Postcode: 
5038TL
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.